Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 21 okt 08, 22:01
Endret: 21 okt 08, 22:02
Endret av: Asgeir

Og en ting til om sakene som ble tatt opp på møtet:

Bagstevold kunne informere om økonomien rundt dette med å flytte tribunen til DnB-feltet (R/S, S/T eller hva som nå var diskutert), og dette koster såpass mye penger at det var konsensus om å la PH beholde dagens felt, men at vi gjør de tilpasninger som trengs, annen form på feltet, avdeling osv osv.

Endevegg (for akustikkens skyld) ble diskutert, men dette vil koste mange hunder tusen kroner, og er ikke innafor dagens rammer, med mindre det kommer penger i til dette i en eller annen form.

Vår nye sportsdirektør var faktisk også tilstede, til tross for at han ikke har begynt i jobben enda. Det er gode takter, men noe nytt om troppen hadde han naturlig nok ikke.

Jeg synes det virka som han var svært fornøyd med dagens tropp, og kunne tenke seg å beholde hele gjengen til neste sesong. Det er jo heller ikke mange spillere i FFK hvis kontrakt løper ut, så forholda ligger tilrette for nettopp det. Med den troppen, Grönis og PH med sangkontrakt kan vi vel tippe FFK minst like høyt som vi kommer iår. Det virka på meg som om Karlsen var meget godt informert om detaljene i FFKs spillerkontrakter.

:-)

Møtet var litt for "hyggelig" i mine øyne: Man har stort behov for en ordstyrer som kan ordne debatten på en fruktbar måte. Nå ble det mye rundt-om-snakk og mange samtidige tråder, og det funker ikke i større forsamlinger. Dette gjorde også at møtet trakk ut, og jeg måtte faktisk gå før slutt. Hvis man skal ha ambisjoner om å dra med folk i styre og stell må nok møtene strammes opp betydelig sånn at det er mulig å være med sjøl om man har andre forpliktelser.

Denne typen møter bør vel holdes hver måned, så vidt jeg kan forstå, for det er svært viktig akkurat nå at styret har oversikt over de strømningene som finnes, sånn at alt kan syes sammen til et godt konsept som gjør at vi kan bidra enda mer positivt på hjemmekamp.

Og jeg må innrømme at jeg enda får gåsehud av det trøkket som steg opp av PH de minuttene Zoran sto der... Det var helt sinnsykt. Og det var forøvrig utrolig dårlig gjort av Zoran å la oss smake på hvordan det kan være for så å forsvinne. Arrrrgh!!!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340