Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 21 okt 08, 18:05

Opprinnelig postet av Liraren

Lars, da jeg var på brann stadion og så Brann-dinamo zagreb, da fikk jeg frysninger gjennom hele kroppen. Makan til stemning har jeg aldri opplevd. Derfor har jeg nå bestilt meg tur til london den 5 november også for og se tottenham-dinamo den 6.

Og hva bbb gjør utafor stadion har ingenting med tribunekultur og gjøre. Såppas burde du skjønne, samme med hammarby fansen, de har ett lydtrykk som er noe av det beste i europa, om det ikke er det beste. Så hva de gjør i gatene er uvesentlig for min del.  Er tribunefokus som er i sentrum.

 

For dette er jo jævelig tøft. Gleder meg til den dagen det er mer politifolk og politihunder på stadion en supportere. At kampene må stanses pga oss på tribunen og at spillere må oppfordre oss til å roe oss ned.

Eller hva med dette? Bare gleder meg så utrolig mye til å gå på stadion da, jippi.

Men for å droppe ironien litt, har noen av disse kriminelle folka noen gang klart å begrense sine skader til kun stadion? Tviler, blir jo alltid bråk i byen etter på og er ikke så gira på og få fredrikstad trasa. Kort og godt ser jeg bare negative ting med å ha disse folka som forbilder, synes det faktisk er meget alvorlig at noen ser opp til slike kriminelle organisasjoner og grupperinger og ja de er kriminelle for selv ikke i de verste diktatur stater så er herverk og vold lovlig heller ikke drap. Problemet er at de ikke bare stopper ved bluss og trommer, de store heltene deres gjør så mye mer så at dere da dyrker BBB er skremmende.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340