Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Liraren

A-lagspiller

Ble medlem: 20 mai 05
Innlegg: 769

Lagt til: 21 okt 08, 17:01
Endret: 21 okt 08, 17:20
Endret av: Holters

Lars, da jeg var på brann stadion og så Brann-dinamo zagreb, da fikk jeg frysninger gjennom hele kroppen. Makan til stemning har jeg aldri opplevd. Derfor har jeg nå bestilt meg tur til london den 5 november også for og se tottenham-dinamo den 6.

Og hva bbb gjør utafor stadion har ingenting med tribunekultur og gjøre. Såppas burde du skjønne, samme med hammarby fansen, de har ett lydtrykk som er noe av det beste i europa, om det ikke er det beste. Så hva de gjør i gatene er uvesentlig for min del.  Er tribunefokus som er i sentrum.

Forøvrig synes jeg du skriver

Opprinnelig postet av lars 29
  Man skulle tro at man er litt ydmyk overfor flertallet når man starter en ny supportergruppering, men det er tydligvis et fremmedord for dem. De har fra dag en krevd å få bestemme plassering, hva som er rett tribunekultur, hvem som bør være på feltet, hvor tøft det er med blussing, bruk av tromme etc. Rart at en gruppe på maks 25 - 50 personer får lov til det i en så stor gruppe som PH. Har fra tidlig i livet lært at man følger det flertallet i en gruppe ønsker og vil, også gjennom mine år som fotballspiller-

Har vi fra dag en krevd å få bestemme plassering? Dokumenter vennligst!

Har vi ikke lov til og si hvor "tøft" vi synes det er med bluss og tromme? trodde det var ytringsfrihet i dette landet?

Hvis flertallet av Ph medlemmer ønsker og stå stille og ikke synge og bidra, da kommer jeg aldri til og bøye meg etter flertallet!

PS. moderatorer, får faen ikke til siteringen! Har jeg ikke gjort det riktig her? Kan noen eventuelt sende pm og fortelle hvordan?:)

---------------------------

Jeg snakker aldri på vegne av noen, kun for meg selv!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340