Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 20 okt 08, 16:59

Nå var ikke jeg på feltet i går(satt motsatt), så vet ikke hva som skjedde eller ikke. Vil heller ikke blande meg opp i diskusjonen rundt Zoran.. Mener det er unødvendig å kaste en caps på folk og at det bare er tull, men skjønner samtidig at han vil ha trøkk. Har også merket meg at det er flere sentrale personer i Plankehaugen som har bestemt seg for at han er en drittsekk, og det er selvfølgelig ikke bra.

Men, bare en tanke.. For jeg tror nemlig ikke at det er kun Zoran som kan skape trykk på stadion. Men jeg tror at flere av personene som synger mye har bestemt seg for at det kun er det. Med en gang han kommer, får man en illusjon om at alt blir så mye bedre og da synger man høyere og mer. Når det er en annen forsanger som leder det hele, har man kanskje derimot bestemt seg for at han er dårlig. Og da blir resultatet deretter. Sier ikke at det er sånn, men kan tenke meg at det er det.

For jeg syns det er meeeeget merkelig om det er noe Zoran gjør som gjør at det blir bedre liv(untatt kanskje å vise mer engasjement og kreve mer). Hvis det nå skulle være sånn, kan ikke noen lære av ham og så være forsanger selv når Zoran ikke er der? Jeg tror det meste sitter oppe i hodene på folk, og at det har lite å gjøre med hvilken forsanger det er som står der..

---------------------------

Pondus beskriver kvinner på en elegant måte:

"Menn og kvinner er skrudd sammen på helt forskjellig måte! Det blir som en trehulsykkel mot en romferge. En enkel og grei konstruksjon mot et absurd komplisert maskineri, som titt og ofte eksploderer!"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340