Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

jambo

A-lagspiller
Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 314

Lagt til: 20 okt 08, 15:31

Nå må folk stikke fingeren i jorda og tenke seg litt om. Jeg sitter med en følelse av at de aller aller fleste synes Zoran gjorde en kjempejobb på søndag. Men fordi han er Zoran, så skal faen ikke "jeg" hjelpe han iallefall. Hva med at DU som står på tribunen ser folk som nekter å delta i fellesskapet faktisk sier ifra om at dette ikke er akseptabel oppførsel? Istedenfor så overlater dere dette til Zoran og så tar dere han etterpå og sier fy fy dette var ikke bra. Hva med å ta et oppgjør med de som saboterer, og ikke de som prøver å rydde opp? La nå en ting være det som er skrevet ned i PH regler og lover, la en annen ting være hva som er intensjonen med PH. Det heter indre justis i en gruppe.

 

Alle er tydeligvis for en sangkontrakt, og alle er "forbanna" på de som ikke bidrar slik de har muligheten til. Men å si ifra til dem det er det ingen som tør. Neida vi lar Zoran gjøre jobben og så kaster vi han ut etterpå, det er feigt og ingenting annet. Det er noen enkeltindivider som ikke liker Zoran, jeg vil tippe at disse provoserte han maks på søndag. Dette står folk og ser på, men sier ingenting. Når Zoran da "eksploderer" så er det han som blir syndebukken, hvor er logikken?? Hva med å be disse ta et oppgjør med selv og stille dem spørsmålet om hvorfor de bevisst prøver å ødelegge den vanvittig gode stemningen Zoran lagde på søndag. Hva tjener de selv på å sabotere stemingen? Til dere som går etter strupen på Zoran, så vil jeg tro at dere stod med ryggen til dem som fikk gjennomgå av han ,eller at dere stod bak dem og ikke kunne se hva som skjedde. Den eneste, omtrent, som ser hva som skjer er Zoran selv da han står vendt slik at han ser alle i PH forfra. Så jeg vil tro at de fleste kun bedømmer ut fra hva Zoran foretok seg og ikke hva som skjedde i forkant. Det er umulig å ta stilling til en sak før man har sett BEGGE sider. Det er desverre noen som umiddelbart går i strupen på Zoran uten å ta stilling til sabotørene og deres oppførsel.

 

Når man står i PH så står man faktisk i en gruppe der flertaller synger, og da skulle det faen meg bare mangle om man ikke ga beskjed dersom man ikke gjør nettopp dette. Å ikle seg supporterutstyr for å støtte laget visuelt har man 8.000 andre plasser på stadion til. Da trenger du ikke stå blandt PH, det får da være grenser.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340