Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 20 okt 08, 13:18

Opprinnelig postet av mysthical

Zoran var tilbake på PH feltet i dag. Var ikke han utestengt ut 2008 sesongen da fra PH feltet eller tar jeg helt feil? hvis de har trukket seg på straffen så er dette en katastrofe uten like og sykt feigt av styre i PH.


Han klarte jo å lage masse kvalme og nesten en sloss kamp i dag pga at noen ikke hoppet nok.


Han bør helt seriøst fjernes fra slike offentlige posisjoner. Så lenge han ikke klare å styre sitt engasjemang bør han ikke være en forsanger heller. Helt greit at han er på tribunene å støtter laget men ikke som en forsanger så lenge han ikke klarer å oppføre seg. Nå har han hatt x antall sjanser og han klarer ikke styre sitt tempramang og det er trist.

 

Håper PH styre setter foten ned en gang for alle nå.

Jeg er en liberal og ettergivende sjel, men nå er jeg simpelthen drittlei sytinga over krav om synging/deltakelse.

Hva er problemet med at PH skal støtte laget sitt så godt det lar seg gjøre vha synging, farger, flagg og tifo?

Hva er problemet med at dette eventuelt blir håndheva?

Er det egentlig uhørt å kreve at folk deltar i supportergjerningen?

Er ikke det det FFK skal ha igjen for å sleppe oss billigere inn?

Hva har nissene som ikke ønsker å delta å gjøre rett i nærheten av forsanger å gjøre? Niissene kan jo forsøke å stå rett i nærheten av forsanger i klanen med nebbet tett osv. Dere hadde blitt kasta på hue og rævva vekk fra sangfeltet, og en "klage" over oppførselen ville blitt ledd av.

Nei, den eneste måten å håndtere dette på er som følger:

1) Det må bli et krav om at det må deltas i supportergjerningen fra PHs side

2) Det må bli sånn at med graden av deltakelse følger muligheten til å stå på en bra plass, typisk at rundt forsanger må det stå KUN folk som deltar

3) Nissene som ikke vil delta blir da henvist til de dårligere plassene på PH, typisk oppe i hvert hjørne eller bak stolpene

4) Formålet med PH er å støtte laget, og derfor vil nisser som ikke vil delta ikke få gjennomslag for sine klager, ikke engang på caps-kasting, siden de grangivelig ikke deltar i supportergjerningen

Da ville vi få et system hvor det ligger en belønning i å delta i supportergjerningen; Du vil få en god plass hvis du deltar, og en dårlig hvis du lar være. Ingen skal ha krav på hvilken som helst plass på hele PH, det er rett og slett ikke rettferdig overfor dem som har lyst til å være med ordentlig.

Dette ville løse ethvert problem i denne gata: Forsanger vil aldri bli forbanna på enkeltpersoner, delvis fordi de står langt unna, delvis fordi de ikke synes. Da blir det ikke kjefting og smelling og kasting av caps, det blir de beste supporterene på de beste plassene ved forsanger. Det ville blitt trøkk, minimalt med gnisninger, og en helt naturlig ordning på ting.

At noen PH-medlemmer blir "fortørna" over at noen kan kreve at de skal være med er etter min mening totalt sykt, siden definisjonen på "supporter" er knytta til det man gjør for sitt lag.

Jeg håper inderlig at det skjer ting i PH-styret som går i disse baner, for det er den eneste veien å gå, hvis man vil ha et kvantitativt og kvalitativt godt supporterskap i FFK.

Jeg harn INGEN tro på sangkontrakt, for her snakker vi om mekanismer som ikke kan kontraktsfestes. For hvordan skal justis foregå? Bevisførsel? Glem det! Her er det eneste som er mulig å gjennomføre sjøljustis, og hvis vi skal ha det (Zoran har forsøkt å gjennomføre uten å ha styrets backing) må det være basert på verdisynet som PHs styre setter, nemlig at vi står i PH for å støtte laget vårt, og ikke NOEN annen grunn.

PHs styre er sikkert livredde for å støte bort noen av de 4000 medlemmene, men noen ganger er man nødt ti å velge litt tøffe og langsiktige løsninger for å løse fundamentale problemer som dette.

Hvis PH skal kaste ut alle som trøkker på for at sidemannen deltar, ja da skal vi se åssen det går med PH på sikt. Det er ingen løsning, kun en destruktiv utsettelse av oppgjøret med sjølve verdigrunnlaget for PH.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340