Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Problembarn

Bedriftsspiller
Ble medlem: 06 okt 08
Innlegg: 17

Lagt til: 20 okt 08, 00:55

Opprinnelig postet av Snæbbis

Jeg husker jeg satt og tenkte i førsten av andre omgang, "Faen for et trykk det var fra haugen plutselig, dette var jo faktisk veldig bra", og tenkte ikke noe mer over det, før jeg en ti min. senere snur meg til høyre og ser Zoran. Overraskelsen var total!

Kan virkelig en enkeltperson bety så mye? Tydeligvis gjør Zoran det, og det nivået PH lå på en stund der er det man bør strekke seg etter. Samtidig skjønner jeg godt at man ikke kan akseptere all slags oppførsel.

Jeg stiller meg i det hele tatt indifferent, og vil ha i pose og sekk.

 

Jeg hadde akkurat samme opplevelse som"Snæbbis" fy faen så mye denne mannen betyr med sitt engasjement. Folk som vanligvis ikke synger, synger kanskje 1-2 sanger med han til stede. De som er med på 4-5 sanger fra før trykker til ekstra hardt og hiver seg kanskje på 1 ny sang eller 2 men Zoran tilstede.

 

Til Zoran:

Skjønner at det er vanskelig å heve seg over den kritikken noen kommer med når du har et engasjement som deg og bare vil Fredrikstad fotballkklubb godt. Det står respekt av jobben du har gjort og hvordan plankehaugen ble gjort  til en av de aller beste supportergrupperingene i norge for noen år tilbake. Husker du hvordan vi sang ut Klanen på Ullevål, og noen av de andre matchene på Ullevål var også helt magiske. 

Prøv å hev deg over all den idiotiske kritikken, ta til deg rosen og LE av de idiotene som står på PH-feltet og verken støtter laget Visuelt eller Verbalt slik det står i PH´s forskrifter. Blir etter ALL sannsynlighet et eget stort sangfelt til neste år. Har hørt rykter om plassering på Langsiden(!) da blir det sangkontrakt, og de som ikke synger vil kunne bli ekskludert fra feltet.

Kan avslutte med å si at du har min fulle støtte og jeg må virkelig si jeg beundrer ditt engasjement ovenfor FFK. Vi må huske at Zoran sin ordentlige gullunge er Dinamo Zagreb. Da må man ta av seg hatten for tiden og innsatsen du har lagt ned i Fredrikstad. 

---------------------------

Heia Heia Fredrikstad!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f