Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ajg

Landslagsspiller
Ble medlem: 03 jun 03
Innlegg: 2205

Lagt til: 20 okt 08, 00:24
Endret: 20 okt 08, 00:28
Endret av: ajg

Det ble fantastisk stemning på feltet når Zoran var forsanger! Jeg fikk frysninger på ryggen av det trøkket vi lagde. Det var en helt annen verden enn det vi er vant til. Dette minnet meg om når PH var på sitt beste for et par år siden. Vi vet alle hvor engasjert zoran er og han legger virkelig hele sjela si i at det skal være så bra trøkk som mulig. han kommer fra en kultur der han er vant til at ALLE synger, så prøv og forstå at zoran blir oppgitt, lei seg og sur når folk bare står rett opp og ned med henda i lomma uten og åpne kjeften når han selv gir så mye av seg selv. Zoran ropte "Jeg elsker dere Plankehaugen!". Hva fikk han tilbake av de personene det er snakk om? Jo, et engasjement lik null. Folk som driter fullstendig i han og alle andre som prøver og skape stemning på feltet. Det eneste de brukte stemmen til var og slenge usaklig dritt tilbake! Det kan ikke være veldig morsomt for en forsanger når det står folk på feltet som gir null respons.

PH står nå overfor et viktig veivalg mtp neste sesong. Håper virkelig det blir innført eget felt for KUN syngende med sangkontrakt. På et slikt felt ville Zoran passet ypperlig som forsanger. Ingen i Norge er bedre som forsanger enn han. Vi så i dag hvor bra vi kan være med den rette forsangeren. Vil vi ha så dårlig stemning som det har vært i hele år, eller vil vi fortsette og ha det sinnsyke trøkket vi får med zoran som forsanger? Personlig velger jeg det sistnevnte alternativet 10 av 10 ganger, selv om jeg skulle være så "uheldig" å få en caps i fanget! Litt takhøyde bør det faktisk være. Når Zoran kaster capsen er det absolutt ikke vondt ment, han ønsker kun det beste for Plankehaugen og at stemningen skal være så bra som mulig! Hadde folk sunget hadde heller aldri slike "episoder" funnet sted.

En stor takk til Zoran som gjorde deler av 2. omgang til en fest! Håper virkelig du kommer tilbake som forsanger på sangfeltet neste sesong Zoran! Da kan ingen klage på og bli irettesatt hvis de ikke synger heller.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f