Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 15 okt 08, 00:24
Endret: 15 okt 08, 00:27
Endret av: Supreme NTM

Opprinnelig postet av mysthical

 

Det er utrolig at du klarer å trekke BRH inn i dette. Jeg har aldri nevnt de med et ord. Kun nevnt at disse casuals folka bør fjernes. Jeg regner med at BRH, PH og RB er så seriøse at de tar slikt alvorlig. Mitt poeng er at det er enkelt personer som nesten lever for å reise rundt å slåss og utnytte slike situasjoner. Det er ikke sikkert at den som kastet den første banen eller hva det var er den største bølla eller en casuals, men en casual vil utnytt en slik situasjon til det maksimale. Jeg regner med at du ikke vil ha samme tilstander som i sverige hvor det er slossing, eller england eller tyskland eller for å dra den ennå lenger italia hvor det finnes hele tribune seksjoner med fasister/nasister som roper sig heil og det hele. Hvis vi ikke gjør noe med casual problemet nå mens det er i start fasen kan jeg garantere deg 110% at vi får et problem om noen år.

Som du sikkert er enig i så har jeg ikke angrepet BRH, PH eller RB men kun casuals og det er problemet vi alle bør jobbe for og prøve å rette opp. Var nettopp en repotasje på nettavisen om at det er begynt å bli et lite casuals miljø rundt det norske landslaget også. Som politiet har sagt er det ikke mer en ca 200 aktive casual i norge i dag og det er 200 for mange. Vi må slå ned på dette NÅ!

Jeg sier heller ikke at du har angrepet  BRH/PH/RB heller. Jeg sa at det SIMPELTHEN er feil at det var casuals der. Det var det ikke. End of. Det var BRH-medlemmer og et RHE medlem (meg) som hadde bestemt oss for å hjelpe RB på tribunen i derbyet både fordi vi synes de er hyggelige og skaper god stemning (ifh til PHs antall er de per supporter milevis foran PH), og fordi flere av oss er interesserte i hockey. I tillegg var jo selvfølgelig RB der med et godt antall.

Faktisk, som tidligere nevnt sto det tre personer fra Isko boys, Norges største casualsgruppering, sammen med Spartafansen tydeligvis akseptert av denne blåe horden av sarpinger inne på utestedet. Denne dobbeltmoralske idioten av en leder for BW ser flisen i sin brors øye (faktisk ikke en gang en flis), men legger ikke merke til bjelken i sitt eget. Det er SPARTAsupporterne som sitter og drikker med casuals og aksepterer dem sammen med seg på Dickens. RB derimot er altfor bøllete til å kunne sitte med "siviliserte" BW... Jada...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f