Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 14 okt 08, 20:05

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Opprinnelig postet av mysthical

Jeg tror faktisk du har glemt hele poenget med brevet. Han benekter aldri at særpingene tok igjen men det er sant han nevner det heller ikke.

Slik jeg oppfatter brevet så tar han opp at det var disse slåsskjempene som starter det hele og ville lage bråk. En annen ting og er at Stjernen og RB bryter løfter om at de skulle passe på disse bøllene og ta med seg egne vakter dette gjorde de ikke.

Hvis du leser mellom linjene er han altså pist på at Stjerne glatt overser dette alvorlige problemet som er i start fasen nå. Det er viktig for Hockey og ikke bli sett på som et sted for bøllete supportere da er sporten død i norge. Det er derfor de har sett alvoret i dette. Og jeg vil gi all den ros det er mulig å gi for at han faktisk tør å gå ut så hard som han gjør. Håper for guds skyll at Stjerne og RB våkne nå og nekter disse folka adgang til stjernehallen for resten av livet gjærne resten av ishallen og fotball banene også. Ingen er tjent med slike tullinger på tribunene uansett idrett

Det var ingen slåsskjemper som startet det hele. Det ble høy temperatur etter banankastinga. Både vår feil og deres feil som tenner for mye på pluggene. BRH var med for å støtte opp om Stjernen på tribunen og var ikke der for å starte slosskamper.... De eneste casualsene som var tilstedet ved Dickens var 3 isko-gutter boende i Sarpsborg som satt/sto med sarpingene.

Jeg var der. Hedvalen var der. Du var tydeligvis ikke der. Likevel tror du ikke på når du får høre fra dine medsupportere at dette useriøse brevet inneholder så mye piss at det umulig kan taes seriøst. Det er merkelig synes nå jeg.

Det er utrolig at du klarer å trekke BRH inn i dette. Jeg har aldri nevnt de med et ord. Kun nevnt at disse casuals folka bør fjernes. Jeg regner med at BRH, PH og RB er så seriøse at de tar slikt alvorlig. Mitt poeng er at det er enkelt personer som nesten lever for å reise rundt å slåss og utnytte slike situasjoner. Det er ikke sikkert at den som kastet den første banen eller hva det var er den største bølla eller en casuals, men en casual vil utnytt en slik situasjon til det maksimale. Jeg regner med at du ikke vil ha samme tilstander som i sverige hvor det er slossing, eller england eller tyskland eller for å dra den ennå lenger italia hvor det finnes hele tribune seksjoner med fasister/nasister som roper sig heil og det hele. Hvis vi ikke gjør noe med casual problemet nå mens det er i start fasen kan jeg garantere deg 110% at vi får et problem om noen år.

Som du sikkert er enig i så har jeg ikke angrepet BRH, PH eller RB men kun casuals og det er problemet vi alle bør jobbe for og prøve å rette opp. Var nettopp en repotasje på nettavisen om at det er begynt å bli et lite casuals miljø rundt det norske landslaget også. Som politiet har sagt er det ikke mer en ca 200 aktive casual i norge i dag og det er 200 for mange. Vi må slå ned på dette NÅ!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f