Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 12 okt 08, 20:31

Opprinnelig postet av jambo

Opprinnelig postet av Rune Haugen

Opprinnelig postet av schpa84
Jeg er født og opvokst rundt omkring Oslo-området, bodd i sverige, og diverse andre steder, men morem min og hele hennes familie er fra Fredrikstad. flyttet hit når jeg var 15, tilbake til Oslo som 18-åring, og tilbake igjen for tre år siden. Har ikke jeg rett til å være FFK-supporter? Her er det eneste stedet jeg har følt tilhørighet og har byen i mitt hjerte. skal jeg bli tvunget til å heie på enga da eller Lyn, fordi jeg bodde de tre første årene på Majorstuen?

Skjønner hva du mener. Forskjell på det å være oppvokst /er fra f.eks. Særp, og drar å holde med FFK.

Men jeg skal vri på spørsmålet ditt. Du er født og oppvokst i Oslo med familie fra Fredrikstad. Hvis du da har holdt med en av Oslo-klubbene mens du har bodd der inne og så konventert til FFK så synes jeg det blir bak mål. Da er man identitetsløs. Men hvis du har holdt deg vekk fra fotballen mens du har vært der inne så er det jo helt greit å komme til klubben man egentlig elsker.

 

Nå har ikke jeg lest hele diskusjonen, men er ikke jeg velkommen på stadion for å heie på FFK dersom jeg har holdt med en annen tippeligaklubb tidligere? Betyr det at min stemme/røst er mindre verdt og ikke er med å bidra så godt som enhver annens røst?

He-he, ifølge Rune så er du kanskje identitetsløs, men de fleste andre av de 10-12tusen FFK-supporterne på stadion verdsetter nok din stemme like mye som sin egen.

---------------------------

Forget Metallica !
Guiseppe Verdi rules !


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f