Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 30 sep 08, 16:28

Støtter trådstarter helt og fullt.

Synes spesielt kritikken av lokale spillere har en tendens til å være spesielt krass tidvis.

Selvsagt må alle spillere på et lag som FFK tåle åpenhjertige tilbakemeldinger fra fansen. Er på godt og vondt det. Men det er forskjell på tilbakemedligner og på å ta sinne og frustrasjon utover enkeltspillere på laget.

Jeg har da mange ganger hørt trenere understreke at opptur og nedtur på fotballbanen ikke handler om gode eller dårlige enkeltprestasjoner men om godt eller dårlig lagarbeid. Å rette for mye fokus på enkeltspillere blir som regel feil.

Rent generelt synes jeg det er utrolig morsomt å se spillere fra Fredrikstaddistriket gjøre det bra på FFK også på toppnivå i norsk fotball. Hvis det ikke var for slike spillere som Ramberg, Czwartek, Kvisvik, og yngre talenter som Staw, Thomassen, Trulsen mfl for fremtiden, så ville jeg ikke føle en like naturlig tilknytning til FFK. Det holder ikke at klubben holder til i Fredrikstad. Selvføgelig er det gøy at FFK tiltrekker seg solide proffspillere som Gerrbrand, Wehrman osv, men det er de lokale spillerne som gjør at jeg føler at FFK er mitt lag. Og den følelsen er helt avgjørende.

Det er også noe å huske på at en utenlands proffspiller kan lett erstatte en annen. Lokale spillere derimot vokser ikke på trær. Klubben må være nøye med å ta vare på de talentene som er, og vi fansen bør være varsomme så vi ikke kritiserer i senk de som finnes under et urealistisk og altfor følelsesladet forventninspress.

Et lite eksempel til slutt bare. Kvisvik. Mange kritiserer ham for å være i dårlig form. Men herregud så korttenkt da. Hadde ikke Kvisvik vært i såpass middels fysisk shape så hadde han aldri spilt for FFK. Det er ikke på tross av men nærmest på grunn av at han har de svakhetene han har at Kvisvik kan høre hjemme på dette nivået. Visst finnes det spillere som kombinerer Kvisviks pasningskvaliteter med Gashis løpsmoral. Men ikke i TL.

Det er noe med å ikke la det gå ut over enkeltspillere at nivået i TL er som det er. Kanskje er vi bare litt bortskjemte etter å ha sett for mye internasjonal toppfotball på tv i for mange år?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340