Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10064

Lagt til: 28 sep 08, 00:36
Endret: 28 sep 08, 00:56
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av scheien
er enig med deg der. syns vi har manglet mye fremover på banen uten de to. er på tide at noen andre tar ansvar.trur desverre ikke vi har folk som kan ta det ansvaret. er ovelykkelig hvis vi tar medalje å kvalifiserer oss til europacup neste år.

Tja, det blir vanskelig å vurdere viktigheten av at Tarik forsvant ut av laget, siden det er etter at Wehrman ble skadet vi virkelig har slitt. Wehrman spilte i 2-0-seieren over Tromsø, men etter det fulgte fire uavgjortkamper og ett tap uten ham på banen. I tillegg ble jo også Gardar skadet (og ute av form).

Wehrman er definitivt en viktig brikke for FFK - også offensivt. Synes faktisk han er bedre og en viktigere bidragsyter offensivt enn Gashi, og det er ganske utrolig med tanke på hvor dypt han ligger i banen. Wehrman er kreativ, flink til å vinkle spillet fra side til side (speilvende), og slår faktisk ganske gode pasninger fremover i banen. Vi har slitt offensivt uten Wehrman på banen! Midtbanen vår mangler totalt kreativitet når han (og Kvisvik) ikke spiller, og resultatet er at vi blir tannløse i angrep.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340