Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Thor Gunnar

A-lagspiller
Ble medlem: 25 mai 06
Innlegg: 268

Lagt til: 17 sep 08, 19:39

Etter mandagens kamp mellom Vålerenga og Lyn på Ullevaal ble det bråk med såkalte casuals gjenger, under kampen skal vaktene på Ullevaal ha sluppet disse casuals medlemmene inn på Lyn sin supporterdel og laget bråk og tatt bannerne deres.

Etter kampen skal de sammen menneskene ha laget en bråk på en t bane med Lyn supportere og de skal også ha laget bråk med 14 - 15 åringer etter kampen.

http://www.nettavisen.no/sport/fotball/tippeligaen/lyn/article2222692.ece  Link til saken..

Der står det, klippet fra siden:

«Etter kampen ventet anslagsvis 10-12 casuals på de samme Bastionen-supportere på Forskningsparken T-banestasjon. Her gikk de på en tilfeldig valgt T-banevogn, og gjorde det klart hvilken agenda de hadde. "Hvor er SaC?" og "Vi er Vål'enga", ble proklamert tydelig før de gikk til fysisk angrep på intetanende Lyn-supportere på vei hjem fra kampen,» skriver Bastionen.

http://www.bastionen.no/Nyhet.asp?id=1499 der er det åpne brevet fra Bastionen..

For å si det sånn synes jeg IKKE noe om dette, det er ikke rart at NFF vurderer sittetiltak slik som da har blitt her i landet, casualsene ødelegger bare for seg sjøl da.

Klanen begynner å få en del skudd på baugen nå, enda de ikke er tilknyttet Klanen, blir det automatisk at det er noen av dem som gjør det. Vålerenga som klubb bør ta tak i dette problemet, og skremmende er det at sikkerhets vakter på Ullevaal slipper inn disse folkene på tribunedelen til Lyn da..

Hva synes dere om dette folkens? 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340