Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 17 sep 08, 07:48

Opprinnelig postet av hedvalen

jeg for min del synes det er veldig rart at særpinger følger ffk , det er unaturlig..

 

Hva er egentlig en Særping? En fra Tune? Varteig? Skjebærg? Særp sentrum?  Og når er man fra Fredrikstad? Hvis du er 40 år og har bodd på Onsøy, i Borge eller på Kråkerøy eller Rolvsøy hele ditt liv? Bykjerna? Lisleby? Trosvik?

Jeg er fra Hvaler og har bodd et par år i "Fredrikstad" (Kråkerøy - før kommunesammenslåinga)men har etterhvert bodd nesten halve livet i Halden (tida flyr...sic!). Er jeg Hvaler-bonde, Freksting eller Haldenser da? Wink

Jeg forstår i utgangspunktet debatten, men jeg har ikke helt sansen for at enkelte skal male verden i svart og hvitt - det er den ikke.

Jeg er ganske så sikker på at folk fra Fredrikstad dro til Moss da Moss spilte i den tids eliteserien ettersom FFK i en 15-årsperiode hadde svømt med buken i været og det var bare en håndfull personer som hadde trua på at FFK kunne bli noe annet enn en ganske god andredivisjonsklubb.... Like sikker er jeg på at folk ville dratt til Særp dersom de hadde havnet i eliteserien også.

For, som en eller annen skrev i diskusjonen på sa : Folk vil se fotball. Folk vil la seg underholde. De færreste har et religiøst forhold til klubben som mange her inne har. Enkelte ville vel pantsette kjerring og unger for å kunne se FFK....

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f