Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 13 sep 08, 22:45

Enten bør vi kjøpe unge, lovende spillere som kan heve bredden i troppen og være spillere for fremtiden eller så bør vi kjøpe spillere som går rett inn på laget.

Men, samtidig syns jeg også vi kan bli enda flinkere til å bruke lokale talenter. Martin Elvestad, Joachim Thomassen og Michael Trulsen burde etter min mening få mye mer spill i Tippeligaen. Greit, vi får ikke den samme kvaliteten som vi gjør hvis vi bruker rutinerte A-lagsspillere, men vi får salgsobjekter for framtiden. Pluss at unge spillere som ikke har noe å tape, som regel går inn med en god innstilling og de jobber hardt for å komme inn i startelleveren.

Kjøp av gode spillere er greit, men vi må bli enda flinkere til å jobbe med de vi faktisk har. I vinterhalvåret bør en av treningene i uka gå på å forbedre seg på noe man er dårlige på, innen tekniske ferdigheter. Klarer vi å videreutvikle Piiroja, Perreira, Gashi, Jòhannsson feks. fra førsteelleveren vil vi a) få et bedre lag neste år og b) kunne få mer penger for dem.

Det handler som sagt ikke bare om å kjøpe og kjøpe, men få det beste ut av de vi har i dag.

---------------------------

Pondus beskriver kvinner på en elegant måte:

"Menn og kvinner er skrudd sammen på helt forskjellig måte! Det blir som en trehulsykkel mot en romferge. En enkel og grei konstruksjon mot et absurd komplisert maskineri, som titt og ofte eksploderer!"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340