Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 13 sep 08, 11:48

Opprinnelig postet av Rune Haugen

Er vel ikke rart klubber er ute etter Soko så lenge han blir Bosmanspiller. Jeg synes heller ikke at denne spilleren har utvikla seg noe større. Spiller jevnt bra, men har faktisk venta meg enda mer av den gutten.

Over til Elvestad : Spiller bra ?? Hvorfor er det da så lekk bak, hvis han er en sånn bra ryddegutt ?? Etter det jeg har hørt av folk så er han mer lik Martin Andresen i spillestilen. Ikke det at jeg har sett noe sånn i han men....Hvis det er en som er litt ryddegutt, så er det vel Faton Hoti, som flyr rundt som et piska skinn. Han var vel også kaptein i kvarten mot Strindheim. Men Faton er ikke trekt opp i A-stallen i motsetning til Martin.

Som du kanskje la merke til (eller ikke?) så satte jeg et spørsmålstegn bak setningen om at jeg har hørt Elvestad spiller bra... Jeg har ikke sett hverken Elvestad eller Hoti, men hører gode "rykter" om Elvestad. Om han spiller bra vet jeg ikke, men å gi ham skylda for at 2dre-laget lekker som ei sil som du sier, blir vel litt drøyt? Særlig med tanke på at du drar fram Hoti som "ryddegutt".....?

Hadde uansett vært moro om Elvestad (og Hoti også) kunne ta steget opp i løpet av høsten/vinteren... Tror du noe på det?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340