Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 07 sep 08, 23:55

Opprinnelig postet av stjernengutt

Kunne det vært en løsning slik de har gjort i NHL og sette et lønnstak for hele stallen tro? Dette må selvfølgelig alle klubbene være med på i tilfelle.

Jeg vil tro det ville kunne være en mulig løsning, ja. Men jeg har ingen tro på at det vil skje før minst en av eliteklubbene går på trynet - uten å bli reddet av en gavmild investor.  Foreløpig er det ingenting som tyder på at det vil skje (det er fortsatt for mange nordmenn som har såpass mye penger at de kan redde en skakk-kjørt klubb, men ettersom budsjettene i klubbene blir større og kostnadene vokser, vil en investor bli møtt med en mye større negativ eksponering enn tidligere, hvor man kunne redde en klubb for 5-10 millioner. Med budsjetter opp mot 150 millioner kroner kan det være relativt stor risiko for en investor ettersom vedkommende ofte må gi garantier for gjeld, osv.

Men... man vet jo aldri. Jeg bare håper det ikke blir FFK...

USAs NHL er ganske så "beskyttet", siden USA tross alt har den geografien de har. Dersom bare Norge skulle lage en slik regel ser jeg for meg at det vil bli mange norske spillere som vil gå tidlig til andre, dårligere kanskje, klubber i utlandet - hvis det er mulig å tjene litt mer der. 

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f