Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 03 sep 08, 23:04

Opprinnelig postet av aavdst

Som sagt,  det var hvordan det ble gjort den gang. Vet ikke hva de gjør i dag.

Og at du synes andre er idioter pga å synge nasjonalsangen til motstanderlaget  som en hyggelig og morsom gest -  vel  -  så får du synes det.   Og hvilket problem (i et nøtteskall) er det dette viser? At man ikke MÅ lage bråk eller HATE noen for å se fotball? At man faktisk kan ha det morsomt og le? Jeg synes fortsatt det er morsom å se fotball og ser på det som underholdning.  Og jeg kan irritere meg over dårlige prestasjoner og glede meg over gode. Jeg kan være høylydt og engasjert.  Men jeg har ennå ikke klart å hate noen av Norges eller FFK's motstandere ennå.  Det finnes tross alt nok hat ellers i verden. Den siste delen av innlegget ditt kjøper jeg; at du ikke vil forbindes med Oljeberget - viser bare at vi mennesker har ulike interesser og uttrykksformer og finner hver vår plass. Du sier også at noen må gjerne bli med i Oljeberget, for jo flere som synger jo bedre er det. Derfor synes jeg det var sterke ord i begynnelsen av ditt innlegg - at det kun er idioter som blir med der.

Det ble sagt i et tidligere innlegg at fotball og religion ikke bør blandes, men for mange er vitterlig fotballen religion. Og religionskriger finnes det mange eksempler på. Også på tribunene.

Hilsen en ikke-religiøs.

Tror du virkelig det ikke finnes noen mellomting mellom å stå å synge for motstanderlaget, enn å gå rundt å hate alt og alle? Kan man ikke synge morsomme sanger som latterliggjør motstanderen? Tror du Vålerengasupportere har det tøft i uker etterpå fordi vi synger at "sånn klapper Enga" (med klapping på arm/blodåre)? Det er det som er sjarmen med fotball. I England synger man at man er glad for Hillsboroughtragedien og Munichkrasjen hvor mange uskyldige menneskeliv gikk tapt (og det har langt fra noen sjarm). I Norge får man visst ikke synge at man liker fotball, øl og damer. Det er jo altfor grovt skjønneru...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340