Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 02 sep 08, 13:54

Pessimisme snur til optimisme etter én kamp, hvor et så langt svakt LSK brått tar poeng fra serieleder Stabæk. Det understreker i grunnen bare at det ikke er et eneste lag i TL i år som fremstår som stabilt gode. Alle lag sliter med stabiliteten, alle slår alle, de beste taper for de dårligste.

Med 21 poeng igjen å spille om synes det klart at utfallet av årets TL er høyst usikkert. Årets seriemester kan likegodt bli TIL som RBK som B/G som FFK, hvis ikke Stabæk viser en stabilitet nå på slutten som de knapt nok har hatt så langt i år, selv om de fortsatt leder.

Det eneste som kan sies med noe nær 100% sikkerhet i øyeblikket er at FFK er i ferd med å gjøre sin suverent beste sesong på mange årtier. Den oppturen synes jeg vi skal ta med oss for alt den er verdt, og ikke la oss blende av at gullet - høyst overraskende - kanskje ser ut til å nesten være innen rekkevidde.

Jeg ser ingen soleklare grunner til at FFK ikke kan gjøre en like god sesong neste år. Årets poenghøst er uansett et resultat av at det er gjort mye riktig i FFK over flere år nå, og da skal det mer enn en liten tue til for å velte det lasset.

---------------------------

Har man sagt a
har man sagt a.
- Jan Erik Vold


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f