Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 31 aug 08, 14:07

Viking er vel omtrent sesongens sikreste trepoenger omtrent. Vi har også godt tak på RBK, selv om det ser ut til at formen deres nærmer seg god gammel klasse. Vi har alltid slått glimt i Tippeligaen, både hjemme og borte, men de har aldri vært bedre når vi har møtt dem heller.

Det som hadde vært interessant er å se hvordan FFK, Tromsø og Stabæk ligger an hvis man kun tar med kampene som alle tre er ferdig med. For eksempel Rosenborg borte som alle er ferdig med (ikke det at det var et godt eksempel, de vant jo alle tre). En slags interntabell de tre i mellom.

Det litt morsomme er jo at hvis Tromsø vinner mot Stabæk i siste runde så har Tromsø slått Stabæk i alle kampene, Stabæk har slått FFK i begge kampene og FFK har slått til i begge kampene. Det betyr vel egentlig at disse kampene kan strykes? Ettersom Stabæk vant begge mot oss, så må vi ta seks poeng mer mot de andre for å ta de igjen. De seks ekstrapoengene vil jo da være mot Tromsø (hvis de slår Stabæk hjemme). Likeså må Tromsø ta seks poeng mer mot de andre lagene enn FFK for å gå forbi dem. To seire mot Stabæk sørger for det. Og det samme med Stabæk som har tatt seks poeng mer mot FFK enn Tromsø.

Tror Stabæk kommer best ut av tabellen (jeg prøvde) forklare.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340