Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 24 mai 04, 01:54
Synes faktisk dagens kamp var verre enn kampen mot Odd, ajg. Årsaken? I Skien møtte vi et virkelig godt fotballag som hadde dagen og spilte VELDIG god fotball. Høyt tempo og høy presisjon i spillet deres. Stabæk derimot var ikke noe stort lag. Derfor er det ekstra bittert å avgi alle poengene mot de på hjemmebane. Hadde vi møtt litt bedre motstand i dagens kamp, så er jeg redd sifrene ville blitt stygge.

Og forskjellen mellom FFK og Ham Kam i år tro jeg er ganske enkel: de har en utrolig innsatsvilje og disiplin som ligger i bunn. De spiller taktisk smart og har et solid defensivt fundament. FFK er derimot mer offensive og naive i spillestilen. Legg til at Kamma fikk en god start som gav de selvtillit, mens FFK fikk en tøff åpning med få poeng, så tror jeg mye av årsaken til Kammas gode resultater og FFKs mindre gode resultater finnes der.

Angående dommeren så er jeg kanskje enig med deg i at han er den beste på stadion sålangt i år (ikke sterk konkurranse) Muligens var Øvrebø fra RBK-kampen hakket bedre. Etter å ha sett tv-bildene hvor Stian taklet ball og spiller og det ble dømt straffe, konkluderer jeg med at det var svært billig idømt. Når FFK i tillegg har tre situasjoner som kunne kvalifisert til straffe, uten at det blåses for noen av dem - ja, så er det lov å hvertfall poengtere det (tenker på Ringberg-situasjonen i 1. omgang som minnet litt om den Stabæk fikk straffe på, en klar hands hvor Stabæk-spilleren hvertfall ikke har hånda inntil kroppen og situasjonen med Stian Johnsen i 2. omgang). Personlig mener jeg hvertfall handsen var klar straffe. Ble dømt straffespark på en nærmest identisk situasjon i en annen kamp i samme serierunde (husker ikke hvilken i farta). Dette er et klart bevis på at dommerne sliter med å være konsekvente, dermed blir det hele litt urettferdig og meningsløst. Hadde vi fått dette straffesparket på stillingen 0-0 (andre dommere ville altså dømt straffe her), hvordan ville da kampen ha endt?

Men jeg skal ikke dra det lenger. For i dag var det ikke dommeren som avgjorde kampen direkte (som det var mot Vålerenga). Og enig med deg ajg, det er egentlig feil fokus. Det å klage på dommere er vel også ganske symptomatisk med å være et bunnlag. Dessverre.

Synes også, dessverre, at vi ser ut til å minne faretruende mye på Aalesund fra i fjor. De spilte offensiv, ganske naiv fotball med mange taktiske blundere i hver kamp som avgjorde i deres disfavør. Entusiasmen rundt laget var likevel stor, men det holdt liksom ikke til fornyet kontrakt. Visst var de nær ved å overleve, men kan vi regne med å plukke såå mange poeng på høsten? Det er vel 54 poeng igjen å spille om nå. Man snakker gjerne om ca 30 poeng for å være sikker. Det betyr at FFK nesten må vinne halvparten av kampene fremover. Sålangt har vi vunnet 1 av 8...

PS! Jeg blir borte fra internett og dermed forumet og ffksupporter.net en del dager fremover nå. Sånn i tilfelle noen lurte....

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340