Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Snæbbuss-aristokrat #78

Landslagsspiller

Ble medlem: 10 des 03
Innlegg: 954

Lagt til: 24 mai 04, 00:58
Endret: 24 mai 04, 01:03
Er utrolig skuffet over kampen i dag. Syns jeg kunne merke det før kampen begynte, det var en type resignert atmosfære på stadion og kanskje smittet det over på guttane, for det virket ikke som de hadde noe engasjemang i det hele tatt! Vanligvis på hjemmebane så går vi ut i høyt press og stresser motstandern, og satser alt fremover når vi vinner ballen. I dag så står vi med lua i hånda og lar Stabæk ta kontroll over kampen. Når vi vinner ballen og skal komme fremover så er det ingen som tar noe initativ eller virker interessert i å være en del av spillet, da blir det veldig vanskelig for ballfører å gjøre noe konstuktivt.

Vet ikke om Eggen hadde bestemt at vi skulle ligge mer bakpå for å unngå så mange baklengs som tidligere eller om vi rett og slett ikke maktet å sette inn noe trøkk. Men på hjemmebane så mener jeg at vi må vise at det er vi som bestemmer. Være kompromissløse i duelspillet, sette presset høyt på banen og komme med mange spillere og stor fart framover når vi har sjansen! I dag gjorde vi ingen av de delene. Vi var direkte tamme.

Men vi skulle uansett hatt ett poeng. Vi kan ikke spille sånn i forsvar på det nivået her. Er vi under press så avklarer vi høyt og langt, men neida, vi prøver å heller å få ordentlig kontroll på ballen før vi så prøver å lirke en genial pasning gjennom tre motstandere! Forferdelig å se på. Finspillet kan vi varte opp med når vi er på trygg grunn, ikke i og rundt egen sekstenmeter! En annen ting vi er forferdelig dårlig på er å starte angrep mot etablert forsvar. Vi prøver lissom å rulle ballen oss i mellom bak der i påvente av at det skal åpne seg en luke som vi kan forsøke å lirke ballen igjennom, men i halvparten av tilfellene så ender det heller med at vi knoter det til å gir bort ballen i farlige posisjoner som gir motstandern flotte overgangsmuligheter! I følge Drillo`s statistikker så kommer de fleste målene i fotball på overganger, når det ene laget har gitt bort/mistet ballen og det andre laget kommer i kontra. Dette må vi begynne å unngå, skjer altfor ofte nå!!

Jeg tror vi kan snu dette. Vi er ikke noe dårligere enn 90% av de andre lagene i TL, hvis vi bare kan være litt mer kyniske bakover og luke bort de grove personlige feilene, så vil vi vinne kamper, for vi har jo vist at vi kan score mål!! Stå på guttær, så skal vi klare det her!

---------------------------

Lenge leve "hjørnet"!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340