Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Vlad

A-lagspiller

Ble medlem: 30 mar 03
Innlegg: 723

Lagt til: 29 aug 08, 20:57
Endret: 29 aug 08, 21:01
Endret av: Vlad

Opprinnelig postet av Lemmy

Er helt enig i at straffen mot Ringberg var en total feilvurdering, og det blir også da merkelig at den type hendelser skal straffes på lik linje med denne type hendelser.

Men likevel, jeg syns det er en helt ok avgjørelse. Det er egentlig vanskelig å bevise at handlingen er bevisst, selvom det ser veldig sånn ut på tv-bildene. Da syns jeg det er bra at de dømmer ham for uaktsomt spill, og gir ham 2 kamper. Selvom de kanskje etter min mening kunne kikket tilbake på Ringbergsaken og lagd et skille ved å gi ham 3 kamper..

Viktigste nå er bare å få Barsom tilbake på banen!

http://www.nettavisen.no/sport/fotball/tippeligaen/hamkam/article2174161.ece

Hva er nå dette?? Lavmål fra Ham-Kam sin side, som er misfornøyde med straffen! Og de vurderer helt seriøst å anke? Blir bare tull fra Ham-Kam og Tjærnås sin side, uprofesjonelt!

 

de får selvsagt blod på tann nå som da silva er stilt omtrent uforskyldt i nedskallingen.. tok seg bare ikke nok for med armene. Latterlig at slikt går ann. skal bue i 90 min. om han kommer på stadion noen gang

 

om det var uhell,hvorfor latet han som ingenting når han så at dommeren ikke blåste.ikke sjekket han særlig hvordan det gikk med barsom heller. hadde han vært uskyldig ville han selvsagt gjort det og beklaget så mye. istedet går han og hjemmer seg er fornøyd med å ikke bli sendt av.  Desverre ser vel styret i FFK at det tilegges rimelig tvil om forsett og vet derfor at de ikke kommer noe vei med anke

---------------------------

Pølsekøen Ultras-to i brød for faen og kaffe med melk.
Kom hjem Roger!!!! Kom hjem


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340