Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 29 aug 08, 14:43
Endret: 29 aug 08, 14:46
Endret av: Holters

Synes det er ganske klart at PMH sier dette med en humoristisk tone, men jeg er faktisk litt enige med gutta i VG: Jeg forstå ikke hvorfor han lirte av seg dette - spesielt når vi har Starts uttalelser friskt i minne, og de har virkelig fått gjennomgå i ettertid. Mulig at han kanskje forsøkte å sende et (noe mislykket) spark til Sør-Norge.

Er faktisk ganske enig med Knut Espen Svegaarden; dette var en unødvendig uttalse, som bare vil skaffe masse uønsket oppmerksomhet, samt legge press på spilleren.

Interessant å høre på Torbjørnsen senere i sendingen også. Det han forteller om spillersystemer, utensportslige ting, osv som medfører at noen slår til her, men ikke der, er jeg 100% enig i. Absolutt noe å ha i bakhodet når nye spillere hentes.

Everton krever mye mer akklimatisering enn Dominic, rett og slett fordi han ikke kan Engelsk og er litt mer stillestående i stilen enn Dominic. Sistnevnte kan jo både Engelsk godt, samt er en meget hardtarbeidende og beveglig spiss. Det er rett og slett nødvendig i Skandinavia: Man kan ikke stå stille her!

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f