Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Pelle

A-lagspiller

Ble medlem: 12 jun 03
Innlegg: 425

Lagt til: 23 mai 04, 23:46
Det er dessverre ikke bare "gamlingene" som klager på Stadion. Hadde to stykk bak meg i dag, de var kanskje rundt 30. Var ikke annet enn klaging og syting fra de kom og til de gikk. Ringberg var for dårlig og burde byttes ut. Da hadde det gått 10 minutter av kampen.... Stjerna, Stian, Hornseth, Brenne og resten fikk gjennomgå hver gang de hadde ballen og ikke gjorde som disse to toskene mente de skulle. Og for en fotballforståelse disse la for dagen.... En av de bedre kommentarene var vel i 2 omgang. FFK kommer på en av sine få overganger, Stian fosser frem på venstrekanten, men pasningen stoppes av en Stabæk-spiller. Da presterer den ene luringen og rope "Du må møte ballen Stian"...
Og som om ikke det var ille nok. De to, og mange flere, hadde selvsagt tatt i bruk "klapperne" som var utdelt. Og den ble selvsagt brukt, både i tide og utide. Skulle jo tro at det var ganske enkelt med "Fredrikstad - klapp, klapp, klapp", men den ene av de to nevnte herrer klarte vel ikke en eneste gang å treffe med de tre "klappene". Lå alltid et eller to klapp etter resten... Men det er vel ikke så lett når all konsentrasjon og energi er rettet mot å finne negative kommentarer til alle spillerne.
Vet ikke om dette er spesielt ille på Stadion, men man hører ofte at "vi vinner" mens "døm taper". Det er ihvertfall fryktelig irriterende å høre på! Hvorfor ikke bare bli hjemme? Da slipper man jo å kaste bort 210 kr for å se en kamp hvor ingen er gode nok. Skjønner heller ikke hvorfor de gidder å gå, når de allerede vet at FFK rykker rett ned i 1. divisjon igjen.
Sånn... Godt å få ut litt frustrasjon etter sesongens dårligste kamp, på alle måter... :)

Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340