Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 14 aug 08, 14:21

Det jeg ønsker er forsøk på saklighet. Utsagn som dette vil aldri bidra til å holde noen som helst form for saklighet og vil bare bidra til å flytte fokus fra det debatten burde handle om (Casuals) og over til supportergrupperinger som kanskje, jeg sier kanskje, ikke har noe som helst med dette å gjøre.

"At disse har utspring fra BRH (og er medlemmer der) er vel hevet over enhver tvil. Forundrer meg ikke om det er flere av de samme gutta som aktivit har debattert- og forsvart sin uskyld som "fredelige" ultras her på forumet."

Du konkluderer jo i dette innlegget at Fredrikstad nå har fått et Casuals-miljø og at dette miljøet kommer fra BRH. Det er en ganske frisk påstand, synes jeg.

Jeg ønsker at rette innstanser rydder opp i det som måtte finnes av Casuals i Fredrikstad (politiet) og at FFK som klubb sperrer slike personer ute fra FFKs arrangementer når og om de måtte være i stand til å gjøre det på en skikkelig måte (ikke bare fordi de tror de står bak).

Jeg synes det er ganske så mange her inne som har en kritisk holdning til casuals og tilhørende problemer.

Men det å sette seg på ræva i skyttergrava og slenge dritt så høyt som mulig og så mange ganger som mulig er ikke, slik jeg ser det, en god måte å tilnærme seg problemløsning på... Når det gjelder valg av debatt-teknikker, ville jeg sannsynligvis valgt en som ikke utelukkende går på å provosere - det er slik jeg oppfatter innlegga dine.

Når det gjelder bevis er det vanskelig å sette frem et konkret eksempel, men f.eks. om noen kjenner igjen noen fra BRH på videoen ville jo hjelpe.

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f