Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 12 aug 08, 21:55

Jeg satt omtrent 5 seter og 2 rader unna vedkommende som fikk hjertestans. Det ble opplevd som noen dramatiske minutter - der én del av meg ønsket å se mer på det som skjedde på tribunen (ja, nysgjerrighet er en sterk drivkraft...) og en annen del ønsket å få med resten av kampen.

Jeg vil også rette ros til vaktmannskapene, røde kors, legen(e), sikkerhetsvakter, politi og ikke minst ambulansepersonellet. Det ble handlet raskt og resolutt av alle involverte:

Ved første rop om hjelp ble det litt "armer og bein", men en stadionvert ble kontaktet kjapt. Vedkommende sprang fort til nærmeste person med walkie-talkie, og det tok kanskje ett minutt før de første røde kors-personene var på plass. Deretter kan jeg tenke meg at det tok maksimalt ett minutt før en person med hjertestarter var på plass. Da mottok allerede mannen hjertekompresjon. Det ble da tilkalt ambulanse - som kom fra Fredrikstad-siden og var på plass utenfor stadion kanskje 6-7 minutter etter at mannen segnet om og første rop om hjelp ble hørt.

FFKs vaktmannskap, inkludert Waters, viste handlekraft og godt omdømme og fikk bidratt til å pushe nysgjerrige tilskuere unna.

Vi snakket om det på jobben i dag - og endte vel opp med den konklusjonen at det finnes ikke noe bedre sted for noen å få hjerteproblemer. Det er villige mennesker, kompetente mennesker og ikke minst - utstyr - til å håndtere hendelser.

Jeg ble imponert over hva som skjedde og hvordan det ble håndtert.

Når det gjelder TV2 kan jeg ikke uttale meg, siden jeg ikke vet hva TV2 viste av bilder, om det f.eks. var mulig å se ansiktet til vedkommende og graden av detaljer for å kunne gjenkjenne vedkommende. Selvsagt er det i en livesending vanskelig for TV2 å avgjøre hva som skal vises live eller ikke, fordi det er avgjørelser som skal tas på veldig kort tid. Hvis du, Scout, mener bildene var av slik karakter at det er naturlig å sende en klage til TV2 synes jeg selvsagt du skal gjøre det. Utfra det du skriver kan det ikke ha blitt fokusert så mye på, siden kommentatorene ikke sa så mye om det - de ser jo selvsagt på monitor hva som vises live - og det virker jo positivt.

 

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f