Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Scout

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 aug 05
Innlegg: 1210

Lagt til: 12 aug 08, 21:28

Under kampen i går utartet det seg noe ganske dramatisk på hovedtribunen. En person fikk hjertestans og vaktmannskap måtte iverksette HLR, og Røde Kors kom ilende til. Alle som så kampen på tv, meg selv inkludert, fikk med seg dette. Hvor godt dette ble lagt merke til på stadion og om det ble vist på storskjermene, er for meg uvisst.

Det ble heldigvis ingen sak av det hos kommentatorene. Morten Langli sa vel bare kort "Oi. Noe alvorlig skjer på hovedtribunen". Jeg er ikke 100% sikker på hva han sa, men all ære til ham for at han ikke gjorde noe mer ut av det.

Et aspekt er personvern, uten at det behøver mer utdypning. Et annet er de pårørende. En kan jo bare tenke seg hvor sjokkerende og grusomt det ville vært å se sin egen mor, far, bror, ektefelle eller lignende motta hjerte- lungeredning på riksdekkende tv. Det er dramatiske bilder selv for en nøytral tilskuer. Et uhyre viktig poeng er at dette har absolutt ingenting med en tv-dekning av en fotballkamp å gjøre!

Personen ble heldigvis stabilisert på sykehuset i følge f-b.no

Alle frivillige, vaktmannskap, Røde Kors og andre som var involvert i saken fortjener et stort klapp på skuldra for flott og viktig jobb. Godeste Waters er en omdiskutert mann, men i går gjorde han og spesielt hans team en fremragende jobb, og heldigvis gikk det bra.

Jeg har tenkt til å skrive et klagebrev til TV2 for at de filmet dette, og i den anledning lurer jeg på om noen av dere andre har reagert noenlunde likt. De som vil må gjerne sette sitt navn på brevet, slik at de ser at mange står samlet bak dette. Til dere som eventuelt måtte være helt uenig i min reaksjon, så er det helt greit, men la da helst være å trekke dette ut i det vide og det brede. Jeg kommer uansett til å sende brevet, så får vi se hva TV2 svarer.

Til moderatorene: Hvis dette ikke hører under denne kategorien må det gjerne flyttes, men jeg håper å skape litt blest rundt saken, og det angår på sett og vis FFK.

---------------------------

Gi oss tilbake "4-4-2" og Tippekampen med Arne Scheie!
Fortsatt god bedring Dagfinn.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f