Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 12 aug 08, 13:47

http://babelfish.yahoo.com/

http://translate.google.com/translate_t

Følgende er fra sistnevnte:

sc Heerenveen etter fred sammen med Genk

Sc Heerenveen har avsluttet turen til Belgia med 2-2 uavgjort mot RC Genk. Den Frisere hadde lite i første halvår for å gjøre det enkelt å kombinere Genk og sett i ro på et 2-0 ulempe. sc Heerenveen gjenopprettet etter restitusjon og kom gjennom treff fra Elyounoussi og Henrique nivå. Resultatet var rimelig, men i de Cristal Arena of Genk ble klart at SC Herenveen ennå ikke klart for kick-off for den nye sesongen.

sc Heerenveen åpnet fornuftig på ca 12.000 tilskuere fylt Cristal Arena. Den første trusselen kom fra frisisk side. Paulo Henrique seg fra venstre innover og hadde ballen med et vakkert virvel rakelings langs fjerne hoper forsvinne. Etter den brasilianske fortsatt hadde om gekopt, Genk seg initiativet til å nærme seg.

Etter første advarsel skutt av Nemece var i det trettende minutt peke direkte. sc Heerenveen fikk ballen unna og det var ikke Caillet som Vandenbussche med et lavt og hardt skudd i det korte hjørnet overrasket. RC Genk tok i det trettiende minutt lenger unna. I 2-0 av Barda så Frisisk forsvaret er ikke bra.

På et høyt videreføring av det israelske venstre var lite mellom de tre menn fredag inkoppen, 2-0. sc Heerenveen kom etter openingskwartier ikke lenger nødt til å passere. Genk, som neste uke konkurransen begynner, viste seg på alle fronter bare litt skarpere og gretiger. Den Frisere kom til resten fortsatt kamp på god vei når Vandenbussche doorgebroken Bosnjak av scoring av visste hvordan man kan beholde

Den andre halvparten ga samme spelbeeld først bli sett. sc Heerenveen, Elyounoussi for Deekman, hadde det hardt mot avid og lett å kombinere Genk. Etter Genk gjennom Nemece hadde en god sjanse, var det IL som Elyounoussi sc Heerenveen i det 69ste minutt det ga håp. Den norske oppstått i første omgang målvakt Verhulst, men skuddet fra hjørnet som fulgte vakkert innenfor, 2-1.

Målet har gitt ny fremdrift. Selv om aanvalsspel av Genk mye trussel forble det var mer sc Heerenveen fat på den belgiske motstanderen. Etter 74 minutter kom sc Heerenveen på en likeverdig nivå. Retten utgitt Grindheim setter ballen lavt og det var Paulo Henrique forsvar for fort. Verhulst var ingen sjanse for schuiver av den brasilianske, 2-2. Det var også det endelige

Maskinoversettelser er moro. Wink

---------------------------

Hater hat!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340