Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5519

Lagt til: 12 aug 08, 08:19

Synes det var et kollektivt tafatt FFK i 1. omgang. Spesielt skuffende var Gashi, Wehrmann og Piroija. At den sentrale midtbanen sviktet totalt og at Kvisvik er så stillestående gjorde at Ruben Yttergår Jensen og Tommy Knarvik herjet på midten. Det faktum at også TIL spilte med et nykomponert spisspar gjorde heldigvis at det var helt ufarlig.

Heldigvis spilte FFK seg kraftig opp i 2. omgang med en ufattelig scoring av Ramberg. Edvardsen burde gitt Tom Høgli sitt andre gule, men velger å kompensere med å gi FFK en utrolig billig straffe. Etter at FFK gjør 2-0 så ser det ut til at TIL gir opp og dette blir bekreftet ved at de tar ut banens beste, Tommy Knarvik, og setter inn Risholt.

Jeg henger meg på ingen måte på hylekoret som klager på Tegstrøm. Fikk umiddelbart sympati for fyren da hele stadion sukket og gav mishagsytringer hver gang han mistet ballen i 1. omgang. Bygger ikke selvtillit akkurat. Wehrmann mistet ballen minst like ofte og Gashi var aldri i nærheten av ballen. Det var også tydelig at de andre spillerene trodde det var Gardar som spilte der fremme. Alle oppspill kom i hodehøyde og ble lett å stoppe for Koppinen og Reginiussen. har sett Tegstrøm nok til at jeg vet at han helst skal ha i beina, og aller helst på medløp. OK at han brenner en 100% sjanse på overtid, men hvilke spisser som kan være aktuelle for FFK gjør ikke det?

FFK vinner 2-0 over et lag som hadde sluppet inn 9 på 16 kamper og som lå over oss på tabellen. Synes det høres bra ut jeg. Det er nå bare ett lag som ligger over oss og det er Stabæk. Der har vi 1-8 og 0 poeng på 2 kamper. Uten Tegstrøm.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340