Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 05 aug 08, 19:06

Opprinnelig postet av bønna
Man må selvfølgelig skille mellom reelt hat og fotball-"hat" som varer i 90 minutter. Jeg hater jo ikke min bestemor fra Hamar eller kompis fra Bergen fordi de holder med andre lag.

Jeg er også glad i spillet fotball av samme grunnene som du er, i tillegg er jeg også fan av NFL av mye av de samme grunnene, men grunnen til at jeg holder fotball høyere enn amerikansk fotball er fordi man får ut mye av de allerede nevnte følelsene, både som spiller og tilskuer. Jeg ser også på fotball som en "krig" om anseelse utkjempet mellom regioner, byer og bydeler med en ball(eller sang) som våpen.

Jeg tror nok våre syn på fotball spriker såpass at vi muligens vil få problemer med å enes i en slik diskusjon, men vi kan alltids prøve.

 

Jeg trur nok det jeg også, men setter pris på den respektfulle debatten om det, snarere enn bare forsøk på latterliggjøring av "annerledes tenkende" (og jeg anklager absolutt ikke deg for det, bønna, for sjøl om jeg naturligvis har registrert hvor du står, kan jeg ærlig talt ikke huske om du har gjort dét Wink).

Jeg er nok ikke like mye inne i den "krig og anseelse"-tankegangen, og trives i grunn bedre på utsida. Jeg er såpass enspora på FFK at jeg ikke har så mye å tilføre i "før kampen"-analyser av andre lag, rett og slett fordi jeg ikke er interessert nok i dem til å følge med på spillermaterialet, hvem som er skada og utestengt, hvem som er i form og ikke osv. Samtidig er jeg ikke kompromissløs når det gjelder åssen jeg ser på andre lag. Jeg misliker RBK pga. "this town ain't big enough for the both of us"-arrogansen (og digga at de ble slutt ut av cupen i 2006 av Sandefjord foran et kvartfullt Lerkendal som regna med walkover), jeg misliker HamKam og LSK mest pga. usympatisk spill. Jeg har hatt litt sans for VIF, men det har fått seg en knekk med Martin Andresen (Brann er derimot mye mer sympatisk i lag). Og jeg har ganske stor sans for Stabæk.

Og selvfølgelig håper jeg alltid at FFK slår alle lag vi møter, men jeg har ingenting imot supporterne til det andre laget (ikke som en helhet, i hvert fall). Når de rakker ned på FFK (aldri skjønt det der med "bønder", forresten. Oslo, for eksempel, er vel Norges største landbrukskommune eller noe sånt?), så håper jeg alltid at "vi" holder oss for gode til å gjøre det samme tilbake. Stort sett har "vi" gjort det.

Jeg tilbragte forresten deler av ferien med en ihuga LSK-supporter (og dette var rett etter 4-0-kampen). Men hadde FFK som nr. 2-lag - og han hadde Liverpool-tatovering og jeg et Liverpool-håndkle, så det gikk greit. Wink

---------------------------

Hater hat!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340