Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 05 aug 08, 18:36

Opprinnelig postet av Magnum

Jeg er delvis enig, bortsett fra biten om hat. viktig blir aldri en idrett at det er verdt å hate noen for den!

Det er det i grunn veldig lite i "den virkelige verden" som er også...

Som en som i hovedsak er mer opptatt av det som foregår på banen enn det som foregår på tribunene, vil jeg også legge til at blant det som gjør fotball unikt, er lagspillet, strategi, interaksjon mellom enkeltspillere, trekk og mottrekk mellom de to laga osv. De mest fascinerende fotballkampene jeg ser, er de hvor et lag med elleve spillere nesten fungerer som en enhet.

Når det gjelder "organisert tribuneliv", så er det som fenger meg oppildnende sanger (og da først og fremst ikke de mest monotone) og utrop om og til egne spillere/eget lag. Å gi motstanderlaget oppmerksomhet oppfatter jeg som deres supporteres jobb. Å gi motstanderlagets supportere oppmerksomhet hører ingensteds hjemme...

Man må selvfølgelig skille mellom reelt hat og fotball-"hat" som varer i 90 minutter. Jeg hater jo ikke min bestemor fra Hamar eller kompis fra Bergen fordi de holder med andre lag.

Jeg er også glad i spillet fotball av samme grunnene som du er, i tillegg er jeg også fan av NFL av mye av de samme grunnene, men grunnen til at jeg holder fotball høyere enn amerikansk fotball er fordi man får ut mye av de allerede nevnte følelsene, både som spiller og tilskuer. Jeg ser også på fotball som en "krig" om anseelse utkjempet mellom regioner, byer og bydeler med en ball(eller sang) som våpen.

Jeg tror nok våre syn på fotball spriker såpass at vi muligens vil få problemer med å enes i en slik diskusjon, men vi kan alltids prøve.

 

---------------------------

Burn in hell, por favore..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340