Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Morgaine

A-lagspiller

Ble medlem: 15 apr 07
Innlegg: 327

Lagt til: 03 aug 08, 23:22

Av og til lurer jeg virkelig på hvorfor jeg gidder å prøve å få til en seriøs diskusjon her på forumet. Ser jo hvem som har svart og det forundrer meg ikke at jeg får så flåsete svar. Det har tydligvis gått de fleste her hus forbi at det har vært en lang og seriøs diskusjon i mediene om det å synge hatsanger. Og at som et resultat av den diskusjonen har Klanen, om ikke sluttet med å synge hatsanger, ihvertfall begrenset det.

Er det da så inmari bra at vi som ikke har hatt for vane å synge hat-ett-eller-annet begynner med det? Det å hate er et jævlig sterkt ord og en ting som ikke bør oppfordres til.

Ja, ja. Også kan dere bare slenge dritt om tanter og barnehager og på den måten unngå å gå inn i en seriøs diskusjon hvor dere er nødt til å bruke argumenter istedet  for herskerteknikker og stempling.

Vi har alle rett til å mene noe om hvordan FFK-supportere skal framstå på tribunen. Og jeg gidder ikke gå inn i en diskusjon om hva jeg gjør og ikke gjør på tribunen. Det er virkelig et sidespor.

Så hvis det er noen som har lyst på en seriøs diskusjon hadde det vært fint å høre argumentene for at vi skal begynne å synge hatsanger.

---------------------------

Det kjennes ille bra, å være fra den byen som laget kommer fra.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340