Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 02 aug 08, 22:59

Nå som jeg har roet meg ned, kan jeg klare å trekke fram positive ting( etter kun å ha hørt på radioen og sett høydepunkter på tv etterpå).

Vi klarer å ligge tett og kompakt på bortebane i hele 1.omgang, noe som mest sannsynlig var planen. VIF hadde få sjanser, og hadde vi vært enda dyktigere i kontringsspillet vårt kunne vi fort ledet. Vi skaper mange sjanser, og med en litt mer effektiv spiss på topp hadde vi nok fått tre poeng med oss hjem til Plankebyen. Vi virker gode defensivt, og det er vanskelig å komme til sjanser på oss.

Litt surt å tenke på at Staw er skadet, jeg er sikker på at han hadde tatt skuddet til Shelton! For all del, det er ingen keepertabbe og man kan ikke laste Runar for så og si noen av målene han har sluppet inn- men likevel, jeg savner de ekstraordinære redningene til Staw. En sånn redning kunne kanskje vært forskjellen på 3 og 1 poeng i dag..

Ser lovende ut for fortsettelsen, hvis vi får klar Gerrbrand og Gardar+ en ny spiss! Er vi i tillegg heldige med resultatene i morgen og slår Tromsø hjemme neste helg, virker ikke medaljer så langt unna.. :)

---------------------------

Pondus beskriver kvinner på en elegant måte:

"Menn og kvinner er skrudd sammen på helt forskjellig måte! Det blir som en trehulsykkel mot en romferge. En enkel og grei konstruksjon mot et absurd komplisert maskineri, som titt og ofte eksploderer!"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f