Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 23 jul 08, 22:30

Har ikke kommet så veldig langt på oppdragene til nå. Har kommet til der hvor man skal passe på at en narkodeal går i orden, noe den ikke gjør, og du skal redde en stut ved å stå på et tak og skyte. Prøvd et par ganger uten å lykkes, så da ruslet jeg litt rundt på ny. Fant da ut at det flere steder var plassert ut propantanker! De likte jeg å skyte, he he. Har funnet et par steder, blant annet et bilverksted med heftige biler, hvor det står en del propangøyaliteter. Er det flere steder hvor det er samlet en del av dem? Er fortsatt bare på den "første øya", altså broer og sånt er stengt, selv om jeg har tatt meg den frihet å snoke litt rundt der også.

En del bøgger er det jo, og snuten er ikke så forbanna lur at det gjør nå. Stod under en bro, og de kom i samme retning hver gang. Hadde de kommet fra begge sider hadde jeg vært dævv :p

Da jeg fikk tre-fire stjerner og heliopteret kom, så klarte jeg å skyte det ned sånn at det landet helt greit, må ha skutt piloten eller noe. Det eksploderte i hvert fall ikke, dermed så kom det heller ikke noe nytt helikopter som det gjør et halvminutt eller noe etter at man har skutt ned et.

Savner også å hoppe i fallskjerm, er dette tatt vekk?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340