Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 22 jul 08, 15:24

Så over måla til Stabæk, og jeg ser da at Kasey Wehrman hadde en forferdelig dag på jobben!

1-1. Trodde først det var dårlig av Perreira. Men det er tre mann i boksen, og Pål Andrè må ligge i sikring for Ramberg på Alanzinho. Ophaug, Piiroja og Wehrman/Gashi burde hatt en hver i boksen, så kunne vår brasilianer konsentrert seg om motsatt kantspiller. Gashi burde vel tatt den siden han er nærmest, men det er opprinnelig Wehrmans jobb. Dessuten hadde en god kantspiller luktet faren og vært med hjem og hjulpet Perreira. Barsom bare jogger etter, men det er først og fremst Gashi/Wehrman som burde hjulpet til i boksen.

2-1. Slappt press av Czwartek. Wehrman har lært av feilen fra i sta, og er den som markerer Johan Andersson når Alanzinho får ballen. Plutselig slipper han markeringa og blir stående på straffemerket, Andersson er helt fri når innlegget kommer. Piiroja skal på de innlegga helst ligge fri for å kun følge ball, og ser at Wehrman har Andersson. Piiroja kan ikke lastes. Stiller meg tvilende til keeperjobben der også. Ingen tabbe, men tror Staw hadde tatt headinga.

3-1. Avstanden mellom Wehrman og Ramberg er forferdelig stor, og det går ikke an mot Pall Gunnarsson som er dyktig i mellomrommet. Når da ingen av stopperne støter, men bare faller av kan han selvfølgelig vende opp. Løpet fra Nannskog er nydelig, og Piiroja er rett og slett ikke rask nok. Den vil jeg sette på Wehrman, som ikke lukter at Pall Gunnarsson kommer i mellomrommet.

4-1. Corner hvor Alanzinho står alene. Slappt press av Ramberg, som jogger etter litt umotivert. Hvem som skal ha ham er vanskelig å si, men det lukter ikke tabelltopp av presset til Ramberg..

5-1. Wehrman blir lurt, men det er forsåvidt riktig av ham å stoppe opp for å ikke pådra seg gult kort for obstruksjon. Forsvaret faller fint av, men når vi står såpass smalt kan det da ikke gå an at de får spille så enkelt igjennom på Nannskog? Ser ut som om Ophaug bør bryte ballbanen der, og Pål Andrè følge Nannskog. Godt angrep, dårlig forsvar.

Minst 3 av disse målene kunne vært unngått med bedre forsvarsspill!

---------------------------

Pondus beskriver kvinner på en elegant måte:

"Menn og kvinner er skrudd sammen på helt forskjellig måte! Det blir som en trehulsykkel mot en romferge. En enkel og grei konstruksjon mot et absurd komplisert maskineri, som titt og ofte eksploderer!"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f