Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rey

Moderator
Ble medlem: 22 okt 04
Innlegg: 5393

Lagt til: 18 jul 08, 20:03
Endret: 18 jul 08, 20:32
Endret av: Rey

Opprinnelig postet av ffkmufc

Blei helt kvalm på forrige hjemmekamp når forsangeren med megafon ba oss holde kjeft når vi begynte å synge rykker ned sangen tell LSK. Vi må da ha lov til å vise oss på tribunen vi også, er ingen grunn til at vi skal bli så godt likt av de andre laga..

Kan ikke huske at vår forrige forsanger ble kritisert når han gjorde akkurat det samme. (Husker ikke hvilken kamp det var og mot hvilket lag).

Uansett, grunnen til at jeg ikke liker å synge det har ingenting å gjøre med at vi skal være godt likt av motstanderne. Og ja selvfølgelig skal Plankehaugen få vise seg frem på tribunen og vi kan gjerne hetse andre klubber, supportere og spillere fra tribunen. Men jeg kommer aldri til å synge 'Rykker ned' til andre supportere, nettopp fordi jeg vet hvor jævlig vondt det gjør.

Men jeg har absolutt ingen planer om å prøve få andre til å tenke som meg på dette punktet og har heller ingen illusjoner om at publikum kommer til å slutte å synge 'rykker ned'.

Jeg respekterer også at andre synger 'rykker ned' så lenge jeg slipper å gjøre det. At jeg blir sett ned på av andre supportere slik som Husgutt ved at de kaller det syklubbkultur, det misliker jeg. Det er slike holdninger som er med på å splitte supporterne i Fredrikstad.

 

Og Husgutt... Hat og respekt det er ikke noe som hører sammen. Å si at jo mer de hater oss jo mer respekterer de oss er bare tull. Jeg hater flere supportklubber og fotballag uten å ha det snev av respekt for dem. Hat og respekt er ikke følelser som automatisk hører sammen.

---------------------------

The colour of her eyes
Were the colour of insanity


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f