Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 18 jul 08, 17:58

Hvem som ligger i toppen og hvem som sliter på bunn vil alltid endre seg. Lillestrøm sang denne sangen til oss før, nå synger vi den til dem. Og kanskje rollene byttes om igjen om et par år. Sånt må være greit, syns jeg.

Jeg er derimot i mot buing og sånn på motspillere. For å ta et eksempel, se når Stabæk kom på besøk for en stund siden. Vi var så heldige å få en spiller som Alanzinho på besøk, hvorfor skal man bue da? Han er en spiller det er utrolig morsomt for, skjønner ikke hvorfor man skal bue for ham! Man skal vel ikke klappe, men hva med å bare holde kjeft?

For det er en stor forskjell på før, under og etter kamp. Før mener jeg det skal være en hyggelig tone mellom supportergjengene mot hverandre og mot spillerne. Under kampen derimot, skal det legges til side og være full rivalisering. Da er det greit å bue for en motspiller som skyter hundre meter over mål, som slår en horribel feilpasning eller en som takler en av spillerne våre.

 Syns personlig det var kjempemorsomt å stå og bue mot Bjørn Helge Riise under kampen, for han syns jeg er en skikkelig klyse på banen! Når kampen var over derimot, kunne det aldri falle meg inn å bue på ham. Unntak for buing er ved skader, syns jeg.. Der skal man vise respekt for at noen faktisk kan ha det vondt..

---------------------------

Pondus beskriver kvinner på en elegant måte:

"Menn og kvinner er skrudd sammen på helt forskjellig måte! Det blir som en trehulsykkel mot en romferge. En enkel og grei konstruksjon mot et absurd komplisert maskineri, som titt og ofte eksploderer!"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f