Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 18 jul 08, 15:38

Opprinnelig postet av knut

finner det forunderlig at det er lengden som skal være problemet. en treårskontrakt må jo være optimalt for fredrikstad, slik at man får bindt mannen til plankebyen. det er gull verdt med rutine på midtbaneankeret og 33 år er ingen alder. i tillegg er jo det faktum at han er ønsket av andre tippeligaklubber god nok grunn for å forlenge kontrakten.

lønnsforhnadlingene derimot er det nok ikke like lett, og jeg ser det som et sunnhetstegn at ffk forhandler hardt med spillerne.

helt ening angående det du skriver om lønnsforhandlinger. videre har jeg ingen problemer med å forstå at klubben ikke gir f.eks. kvisvik en 3års kontrakt. dette er en mann som mangler profejsonalitet i jobben sin, som fotballspiller skal du stille med best mulig trent kropp, noe han langt ifra gjør. wehrman står for det motsatte av raymond, 100% profesjonell fotballspiller, kunne vi fått en bedre kaptein?`neppe. kasey er treningsvillig og vil ganske sikkert kunne prestere godt i TL i 3sesonger til-om ikke lenger. 33år er ingen alder når vi snakker om kasey.

 

 

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL 2008


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340