Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 18 jul 08, 09:32
Endret: 18 jul 08, 09:40
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Tøfflus
Han bør få ny kontrakt ASAP. Vår viktigste midtbanespiller. Han representerer arbeidsmoral av beste merke, er en skikkelig tøffing, og den første skikkelige midtbanekrigeren vi har hatt som holder godt Tippeliganivå siden vi rykket opp. Om han ikke får ny kontrakt, bør hoder rulle.

Å så dramatisk man skulle være!

Det er ikke sikkert at Wehrman per i dag er den samme om tre sesonger. Han har allerede rundet tretti år, og jeg synes ikke det er direkte feil av FFK å tenke seg om både en og to ganger før de kaster ut langtidskontrakter til spillere over tretti år.

Wehrman er viktig. Meget viktig. Men vi skal passe oss for å gi altfor gode kontrakter til spillere som aldersmessig nærmer seg slutten av karrieren.

FFK får kjeft om de ikke innleder kontraktsforhandler med spillerne, og de får jaggu også kjeft om de ikke bare gir spillerne det de forlanger med en eneste gang. Forhandlinger skal vi ikke ha noe av her i Fredrikstad!

Dessuten er det vel fortsatt usikkert om han har kontrakt ut 2009 eller 2010. Han har uansett en ok lengde igjen av sin nåværende kontrakt.

Opprinnelig postet av MLarsen

Gi han den kontrakten han vil ha. Synes Per Morten Haugen gjør mye rart nede på stadion.

Ja, Per Morten gjør alt alene i FFK. Ikke har han retningslinjer fra FFK-styret å forholde seg til, ikke har han økonomiske rammer å forholde seg til, og ikke har han et sportsutvalg som er med på å ta slike avgjørelser. Nei, det er Per Morten som ene og alene gjør mye rart ned på stadion...

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340