Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 01 jul 08, 12:26

Opprinnelig postet av Husgutt

Du har helt rett, du har ikke så mye peiling på fotball. Tarik er bedre defensivt. Løper masse hjem og henter baller. Igår var han aggressiv og fin. Kvisvik sirkla jo rundt midtstreken i hele kampen.. Forstår ikke at du ikke ser det. I tillegg forstår du ikke at det ikke er plass til Kvisvik i dagens FFK, med henvisning til at man har ulike primæroppgaver.. Greit nok det, men i dagens fotball, må ALLE jobbe hardt, og jobber man på midtbanen må man jobbe hjem også!

Når Kvisvik sirkler rundt midtbanen i stedet for å ta tunge løp hjemover hele tiden så ser jeg en spiller som gjør seg spillbar for det øyeblikk hvor FFK bryter motstanders angrep og vil forsøke å vende spillet med en hurtig kontring. Skal det kunne lykkes så må en eller annen spiller allerede ligge i spillbar posisjon på midtbanen. Akkurat det gjør Kvisvik bra. Hva jeg ser der en en spiller som tenker taktisk, og som på den måten har bidratt til adskillige gode kontringssmål for FFK. Andre ser en spiller som ikke gidder å ta tunge løp hjem til egen fem-meter hver gang motstander har ballen, og som derfor er lat og treig og ikke fortjener en plass på laget.

Hva gjelder Tarik så utvikler han seg fort på alle områder, også i det defensive arbeidet. Han løper mye, og har en herlig agressivitet i spillestilen. Men hvis det er noe Kvisvik og Tarik har til felles så er det vel at de er klart best på motstanders banehalvdel.

Jeg forstår at i TL-kamper så må alle spillere jobbe hardt. Men med all respek så ser jeg stadig vekk at Kvisvik tar tunge løp hjemover og setter inn solide og viktige taklinger på fremrusende motspillere. Han er ikke den som gjør det oftest, men han gjør det, og alltid i viktige øyeblikk. Men den slags har en tendens til å gå kritikerne hans hus forbi. Det er ganske tydelig at det er en del som veldig gjerne vil kritisere Kvisvik uansett, og som derfor stort sett påpeker det shan gjør som kan kritiseres. Jeg liker å påpeke det Kvisvik gjør som fortjener skryt. Men det skyldes antagelig at jeg ikke har greie på fotball. Wink

ps! jeg verdsetter uenighet, da.

---------------------------

Har man sagt a
har man sagt a.
- Jan Erik Vold


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340