Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 01 jul 08, 11:34

De situasjonene du trekker frem her gir sjeldent gult kort. Å si tydelig i fra - altså å få ut litt frustrasjon der og da - overser dommeren glatt, med mindre det er noe skikkelig stygt som blir slengt etter han. Det er gjentatt gnåling om det samme, eventuelt at spillerne følger etter dommeren etter gjentatte advarsler om å holde kjeft som gir gult kort. Jeg tror de fleste ville fått en overraskelse hvis man fikk høre et opptak av hva dommerne måtte få gjennomgå i en kamp. De er nok ganske hardhudet alle sammen.

Stygge taklinger ender ofte i rødt. Uthaling av tid og kjefting på dommeren er jo også noe av det samme. Dommeren må bruke tid på en spiller fremfor å sette i gang kampen.

Det er ingen - i hvert fall veldig sjeldent - at en spiller for gult kort hvis han et par ganger viser frustrasjon overfor en dommer. Det er som regel en følge av at vedkommende hele kampen har gnålet og klaget, fått gjentatte advarseler om at nok er nok, eller at han fulgt etter dommeren og ikke gir seg med å klage. Helt greit. Hadde dommeren satt i gang spillet mens en spiller hadde stått en meter unna og klaget, så hadde vel dommeren fått "arrogant" stemplet i panna...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f