Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 26 jun 08, 13:18

Opprinnelig postet av schpa84

Til dere andre så unnet dere ikke Tyrkia seieren bare på grunn at det var de som tok EM-plassen fra oss!! Og jeg takker Gud for det for der hadde vi driti osss fullstendig ut. Dere er bare misunnelige eller kanskje rasister. Hvem hvet

Rettferdigheten seiret til slutt, flaks før, uflaks i går. Man trenger ikke være rasist for å mislike et lag, og hva i all verden er det vi skal være misunnelig på? Er det et lag jeg er misunnelig på i dette EM, så er det Russland, og dem elsker jeg for øyeblikket!

Det mangler egentlig bare at vi får slengt etter oss mindreverdihetskomplekser og at vi er patetiske, så har vi klasseeksempelet på diskusjon på lavt nivå. Hvis du hyller det Tyrkia samlet sett har prestert i dette mesterskapet, så kan du neppe like god fotball, og det er helt greit. Men la oss andre få lov til å mislike den fotballen uten å bli kalt både det ene og det andre. Det samme gjelder Sverige. Gud bedre det var godt å se de ble slått ut, Zlatans langskudd var omtrent det eneste de bidro med positivt i dette EM, samt at de slo Hellas.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340