Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

eliot

A-lagspiller

Ble medlem: 26 mai 06
Innlegg: 637

Lagt til: 25 jun 08, 23:38

Opprinnelig postet av FFK1903

Opprinnelig postet av PlatinumCruiser
Jeg mener at dagens bensinpris bør ligge på rundt 25 kr per liter, først da vil nok folk tenke over sitt forbruk av bensin.

Først må dem klare å gi et skikkelig godt alternativ til å kjøre bil/bruke bensin. Det hjelper ikke en dritt å øke bensinprisen hvis folk likevel er helt avhengig av bil. El-biler er ennå for dårlige med tanke på rekkevidde, biler som går på etanol har vel ennå få stasjoner de kan fylle på. Kollektivtransporttilbudet er vel kun godt i de store byene, spesielt Oslo, der man har buss, tog og trikk som går hyppig. Dessuten koster det en del å kjøre buss.

Er det noen som ved sine fulle fem tar med kona og to unger til et kjøpesenter med bussen? Hente fullt av varer og så ta en stappfull buss tilbake igjen? Det koster brått et par hundre kroner i bussbilletter, og komforten er elendig. Det samme gjelder enkelte strekninger for de som skal jobbe. Ofte hender det at de "mister" et par timer hver dag ved å pendle med buss eller tog. Hvem ofrer vel det i en hektisk hverdag?

Lenge siden du har tatt buss. Med kone og to barn til østfoldhallen koster det 50 kr. Barna gratis. Man fyller opp med varer og tar taxi hjem, ca 150 kr. Jeg har kone og to barn,  Vi har valgt å ikke ha bil og klarer oss utmerket. Hvis du regner ut alle utgiftene du har med bil holdet ditt. Deler dette beløpet på to og tar taxi for disse pengene, er det utrolig mange taxi turer du kan ta.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340