Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 22 jun 08, 22:10
Endret: 22 jun 08, 22:16
Endret av: FFK1903

Og denne mannen vil enkelte at FFK skal tilby ny kontrakt på grunn av hans få magiske øyeblikk... Det ville ha vært demotiverende for de unge og lovende i klubben om Grönhagen hadde satset på en giddesløs, unnasluntrende sutrekopp fremfor de spillerne som faktisk har gode holdninger. Jeg tror heller ikke humørsprederegenskapene til Kvisvik veier opp for det han måtte skape av negative ting i spillergruppa.

Det beste hadde egentlig vært å gitt han sparken for å ikke oppfylle kontrakten sin om det finnes grunnlag for det, og så gått ut i media og fortalt hele sannheten etterpå. Jeg tipper glansbildet av den humørspredende bohemen hadde falnet kraftig hos enkelte. At han tror at han skal få millionlønn for å slå et par gode pasninger i løpet av en sesong sier mer om han enn om FFK-ledelsen som ikke har gitt han kontrakt. De gjorde helt rett i å ikke gi etter for kravet hans i vinter og utover våren. Han er vel mer en belastning for FFK nå enn en som bidrar med så veldig mye, verken på eller utenfor banen.

Nå var neppe denne båtturen obligatorisk for FFK-spillerne og noe de måtte være med på. Det er likevel en forskjell på å fortelle at man har andre planer og det å lyve om dette. Det er godt å se at Grönhagen & Co ikke lar han slippe unna dette. Jeg regner med at Kvisvik hadde friere tøyler under Eggen og var garantert plass på laget uansett hvor dårlig han var.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340