Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 20 jun 08, 19:54

Har omsider fått både konsoll og spill i hus jeg også. Har ikke spilt all verden, men utrolig morsomt hittil! Får litt flashback til World's Wildest Police Videos med John Bunnell når jeg kjører om natta med kameravisning som viser panseret og ut av frontruta. Utrolig heftig på en 42" i hvert fall! Får nesten sus i magen av å kjøre gris, he he.

Jeg er i grunn utrolig skuffa over at de ikke klarer å få et bredere spekter av biler. Det er utrolig kjedelig, som på de andre versjonene, at det forferdelig mange like biler. Du setter deg inn i en grønn amerikansk muskelbil og ser brått to helt like biler - med samme farge - komme mot deg, samt at det står enda en parkert på motsatt side av veien. Ta en limousin inn i det verste og nedlagte fabrikkområdene og du vil være en av flere som kjører de lange drogene rundt i området. Leter man etter en bil i en evighet og kommer først over en, så er det jo litt merkelig at gatene regelrett flommer over av bilen etterpå.

Ufattelig at de ikke har klart å fikse dette. Ellers er det som du sier får bygninger, enn så lenge i hvert fall, som det går an å gå inn i.

Men de har klart å skape en fantastisk atmosfære. Folkene i byen går ikke lengre rundt som zombier og ser like ut. De sitter i parken og drikker, feier, gjør ditt og gjør datt og det hele ble med en gang mye mer levende. Enkelte detaljer er fantiske også. Nå gjelder det bare å komme seg videre slik at "Manhatten" kan inntas!

Mobilen og taximulighetene tok jeg imot med åpne armer. Likeså at snuten har fått litt kraftigere skyts, he he, blir litt mer morsomt å leke med dem nå.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340