Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5522

Lagt til: 19 jun 08, 11:27

Opprinnelig postet av Frode

Tror bensinprisen må opp ytterligere, og nybilprisen (samt alle avgifter for bilhold) betydelig ned...da får man en totalkostnad som er ca lik idag, men gir folk anledning til å kjøre mindre (for miljø både lokalt og globalt) og faktisk spare penger.... Samtidig som sikkerhet og miljø får de beste vilkår i forhold til co2 utslipp fra bilene.

Fjern gjerne ALLE avgifter på den teknologien som er ledende på co2/annet utslipp.... Dermed stimulerer vi til utvikling av teknologi, for de bilene vil jo selge som gress...eller noe annet som selger bra ;-)

Dette høres fornuftig ut, men... 2 av regjeringspartiene spesielt har stått for en desentraliseringspolitikk. Vi har en spedt bosetning med store avstander. Høye bensinpriser vil slå ut som blodig urettferdig for de som bor i distriktene. En sentralisering, som er et skjellsord for AP og SP,  vil selvfølgelig avhjelpe dette.

En annen faktor er at Norge er oljeprodusent, og ikke bilprodusent. Finansminister Halvorsen, som også er frontfigur for miljøpartiet SV, er fullstendig avhengig av at oljeinntektene ikke går ned.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340