Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 16 jun 08, 18:36
Opprinnelig postet av Scout
Opprinnelig postet av Supreme NTM

Ja for alle vet jo at keepere er jo egentlig ikke en del av et lag... Lurer på om du så samme kamp som meg i går. Hvordan i svarte helvete er det mulig å si at tyrkerne hadde flaks? Tyrkia spilte ut Tjekkia etter alle kunstens regler i kampen og Tjekkia fikk 2-0 totalt mot spillets gang. Det var en utrolig opphenting av Tyrkia og det var 100 prosent fortjent.

Jeg er litt enig med deg. Tsjekkia fikk 2-0 mot spillets gang, men ikke 1-0. Da Tsjekkia satt inn 2-0 styrte de resten av omgangen. 2. omgang var derimot nesten totalt tyrksik. Keepertabbe av Cech eller ikke, målet teller og Tyrkia fortjente også sine to andre mål. Tyrkia ville mest i 2. omgang, og vant forjtent, men at de spilte ut Tsjekkia i hele kampen er jeg ikke enig i.

Det var akkurat det jeg mente, men fikk ikke med meg "i andre omgang" i innlegget. Og nei, Tyrkia hadde ikke flaks som gikk videre, de viste mer offensiv styrke og vilje, og Tjekkia har ikke imponert i det hele tatt i mesterskapet, utenom én omgang. Forøvrig så kom jeg hjem fra jobb etter første omgang så jeg så bare andre omgang. Men glemte å skrive at jeg ikke hadde sett første. Det var jo ren powerplay i store deler av andre mot tjekkisk mål.

 Som jeg sier, keepere er også en del av laget. Tyrkia scorte riktignok både på keepertabber av norske og greske keepere, men det er jo bare å se på Nikopolidis i kampen mot Russland. Det er en gjenganger og da har ikke det andre laget flaks, det er bare Hellas som har et keeperproblem.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340