Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 09 jun 08, 01:07

Opprinnelig postet av Møklegård
-Tja. Befolkningen i Moss vil ha ny stadio. Og bortesupporterene er heller ikke fornøyd med dagens forhold på melløs. Det kan da vel være et poeng for mossingene å ta med seg til kommunen?

Hva med de åtte personene fra Wien som har registrert seg, er de noe poeng i ta med seg? :) Jeg tror Moss kommune regelrett driter langt i hva bortesupporterne mener om saken, det er ikke for dem en stadion skal bygges, ei heller vilt fremmed fra Østerrike. En stadion skal først og fremst være for mossingene, og dermed er det også naturlig at det er de som bør dra lasset alene.

Det de burde ha gjort var å få speakeren på Melløs til å oppfordre folk på stadion til å skrive under på dette. Hadde den listen bestått av mossinger med fullt navn, så hadde det kanskje hatt en effekt, men når de mobiliserer folk fra Tromsø for at de skal skrive under så blir det jo bare håpløst. Det beste hadde som sagt vært å tatt med ei blokk på stadion og fått folk til å skrive seg under på den med fullt navn, og så kanskje tatt en tur til byen og gjort det samme. Da hadde det blitt et kvalitetsopprop. Alle kan jo samle 2000 underskrifter på internett for noe, uansett sak... 

Nei, det er nok helt andre ting som veier til grunn for Moss kommune sin beslutning, ikke en internett side med navn fra kroker og kriker i Norge.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340